بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان البرز، در این جلسه که 26 بهمنماه 98 برگزار شد، سعید دوستانی افزود: «سعی بر آن شد تا با بررسی برخی مشکلات و موانع پیش روی واحدهای پذیرایی و سفرهخانههای سنتی فردیس نسبت بهرفع آن اقدام شود، همچنین بر لزوم آمادگی واحدهای پذیرایی سطح این شهرستان و بهروزرسانی امکانات این واحدها برای استقبال از گردشگران نوروزی تأکید شد و بررسی قرار گرفت.»
او با اشاره بهاینکه لزوم آموزش کارکنان و مدیران واحدهای پذیرایی و سفرهخانههای سنتی برای ارائه هرچه بهتر خدمات به مسافران و گردشگران ازجمله مواردی است که همواره مورد تأکید وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی بوده است، اضافه کرد: «مقرر شده تا این موضوع با محوریت انجمن حرفهای واحدهای پذیرایی و سفرهخانههای سنتی استان پیش از فرارسیدن ایام نوروز انجام شود.»
انتهای پیام/